BRZA DOSTAVA 1-4 radna dana Besplatna dostava za narudžbe u vrijednosti preko 190 kn. x
BRZA DOSTAVA 1-4 radna dana Besplatna dostava za narudžbe u vrijednosti preko 190 kn. x
Ionizirana četka za ljubimce
-50%

Što ako možete čistiti, uređivati i namirisati svoga ljubimca samo time što ćete ga češljati? Psi, mačke i drugi ljubimci često baš i nisu ljubitelji kupanja, tako da ih održavanje lijepima i mirisnima može biti zahtjevan posao! 


➤ Kupanje bez vode - bez sapuna, bez vode, bez nereda

➤ Joni koji čiste takođe i neutraliziraju neugodne mirise, alergene, i čestice oguljene kože na Vašem ljubimcu i u Vašem domu

➤ Hvata dlaku ljubimca kao magnet i MOMENTALNO JE ČISTIInovativna ionizirana četka za ljubimce koristi znanstvenu moć ionske tehnologije kako bi ponudila fantastično efikasno iskustvo uređivanja koje će održavati Vašega ljubimca zdravim i sretnim (a Vašu kupaonicu čistom!). 

Kako funkcionira?  Četka emitira pozitivne ione - čestice ozona koje se mogu vezati za čestice neprijatnih mirisa i klica i neutralizirati ih. To se događa momentalno, nevidljivo i bez potrebe za vodom ili sredstvima za čišćenje. Uporaba ionske četke je posebno dobra ideja ako Vaš ljubimac ima osjetljivu kožu ili se oporavlja od medicinskoga tretmana zbog kojeg se ne smije kupati.  Ponesite je na dnevna putovanja ili na odmore kako biste održavali krzno Vašega ljubimca dok niste kući, ili je jednostavno koristite kao lak način da unaprijedite Vašu uobičajenu rutinu kupanja.


➤ Napaja se baterijom, potpuno je nečujna, pa čak i plašljivu ljubimci ostaju mirni ➤ Dlaka koja se nakupi na četki se lako uklanja - samo otkopčate poklopac glave četke i možete baciti dlaku pravu u kantu za smeće!

Ovaj proizvod ima antibakterijski učinak - uklanja bakterije i klice koje ljubimci mogu donijeti kući.
30 dana garancije povrata novca

Mi želimo da Vi budete 100% zadovoljni sa svime što kupite. A ako niste potpuno sretni sa svojom kupovinom mi ćemo Vam vratiti puni iznos Vašeg novca, ili izvršiti zamjenu robe.


Napišite recenziju

Napomena: HTML neće biti preveden!

Loše           Dobro

Ionizirana četka za ljubimce

  • Ponuda traje do
  •   Ograničena Ponuda OSTALI SU SAMO

Besplatna dostava za narudžbe u vrijednosti preko 190 kn.


DOSTAVA

Besplatna dostava za narudžbe u vrijednosti preko 190 kn. Ova cijena uključuje porez. Proizvod će biti dostavljen na Vaša kućna vrata unutar 1-4 radna dana od datuma na koji je narudžba zaprimljena putem ove web stranice.

JAMSTVO POVRATA NOVCA

Ako niste zadovoljni proizvodom, pošaljite ga natrag i vratit ćemo Vam Vaš novac – bez pitanja.

METODA PLAĆANJA

Metoda plaćanja je gotovina prilikom dostave – ne plaćate ništa unaprijed.

Slični proizvodi